Franceză într-o clipită: supă groasă de țelină cu Gruyulincormulre

Franceză într-o clipită: supă groasă de țelină cu Gruyulincormulre
Rețeta franceză într-o clipă: supa de Celeriac groasă cu Gruyul Pcroyre ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ceapă eșalotă, gruyincrukre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză Într-O Clipă: Remoulade De Țelină De Mere Cu Crab, Franceză Într-O Clipă: Quiche De Broccoli Cu Gruyulinculrore Și Cheddar, și Franceză într-o clipită: parmezan și Gruyu Ucrougre Goug Arpres cu Jambon de Bayonne, rucola și Dijon-unt de arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați șalotele și gătiți la foc mediu-mic până la mediu până se caramelizează, aproximativ 10 minute. Păstrați o cană de apă pe lateral și adăugați o stropire la fiecare câteva minute pentru a împiedica eșalota să ardă înainte de a fi caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Adăugați cartofii, rădăcina de țelină, cimbru, sare, piper și bulion de legume și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut, fierbând timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
TelinaTelina
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați conținutul oalei într-un blender și purificați cu grijă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se serveste foarte fierbinte, cu o gramada mare de grosolan Rasi Gruyulincromre să se îngrămădească pe partea de sus și se topesc în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista