Franceză într-o clipită: supă groasă de țelină cu Gruyulincormulre

Franceză într-o clipită: supă groasă de țelină cu Gruyulincormulre
Rețeta franceză într-o clipă: supa de Celeriac groasă cu Gruyul Pcroyre ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ceapă eșalotă, gruyincrukre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză Într-O Clipă: Remoulade De Țelină De Mere Cu Crab, Franceză Într-O Clipă: Quiche De Broccoli Cu Gruyulinculrore Și Cheddar, și Franceză într-o clipită: parmezan și Gruyu Ucrougre Goug Arpres cu Jambon de Bayonne, rucola și Dijon-unt de arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șalotele și gătiți la foc mediu-mic până la mediu până se caramelizează, aproximativ 10 minute. Păstrați o cană de apă pe lateral și adăugați o stropire la fiecare câteva minute pentru a împiedica eșalota să ardă înainte de a fi caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Adăugați cartofii, rădăcina de țelină, cimbru, sare, piper și bulion de legume și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut, fierbând timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
TelinaTelina
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați conținutul oalei într-un blender și purificați cu grijă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se serveste foarte fierbinte, cu o gramada mare de grosolan Rasi Gruyulincromre să se îngrămădească pe partea de sus și se topesc în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista