Franceză într-o clipită: salată de pâine ni Nicolas Panzanella

Franceză într-o clipită: salată de pâine ni Nicolas Panzanella
Rețeta franceză într-o clipă: salata de pâine ni Pincroumroise Panzanella ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 20 minute. O porție conține 706 calorii, 8g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână haricots verts, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipită: topitură de ton ni Approximaloise, Franceză Într-O Clipă: Chips-Uri De Năut Ni Arkosise, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Întindeți pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Pregătiți vinaigreta amestecând împreună sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul de măsline, cimbru și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Într-un castron mare, aruncați împreună vârfurile de haricot, roșiile cherry, măslinele, hamsiile, rucola, busuiocul, pătrunjelul și vinaigreta de lămâie-cimbru. Apoi, adăugați tonul și crutoanele de pâine în castron și aruncați ușor până când totul este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Haricots VertsHaricots Verts
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
CrutoaneCrutoane
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să stea pe tejghea cel puțin 20 de minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista