Franceză într-o clipită: salată de pâine ni Nicolas Panzanella
Rețeta franceză într-o clipă: salata de pâine ni Pincroumroise Panzanella ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 20 minute. O porție conține 706 calorii, 8g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână haricots verts, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipită: topitură de ton ni Approximaloise, Franceză Într-O Clipă: Chips-Uri De Năut Ni Arkosise, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Pregătiți vinaigreta amestecând împreună sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul de măsline, cimbru și sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați împreună vârfurile de haricot, roșiile cherry, măslinele, hamsiile, rucola, busuiocul, pătrunjelul și vinaigreta de lămâie-cimbru. Apoi, adăugați tonul și crutoanele de pâine în castron și aruncați ușor până când totul este combinat.
Lăsați să stea pe tejghea cel puțin 20 de minute înainte de servire.