Franceză rubarbă tartă
Dacă aveți despre 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, tarta rubarbă Franceză ar putea fi o mare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 311 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD pe porție. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la BBC Good Food necesită gălbenuș de ou, făină, zahăr tos și suc de lămâie. 307 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Cu Rubarbă, Tarta Cu Bezea Cu Rubarbă, și Tarta Cu Rubarbă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Tăiați rubarba în bastoane de 10,5 cm, folosind bucăți care au aproximativ aceeași lățime.
Puneți păstaia de vanilie, zahărul, sucul de lămâie și 300 ml de apă (sau suficient pentru a acoperi doar rubarba) într-o tigaie largă sau o caserolă superficială, așezată la foc mic. Odată ce zahărul s-a dizolvat, adăugați rubarba și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească în sirop, de preferință peste noapte, sau cel puțin 1 oră. în acest fel rubarba ta ar trebui să fie perfect gătită, dar să-și păstreze forma.
Pentru a face patiseria, puneți făina, migdalele, zahărul și untul într-un robot de bucătărie. Blitz până când amestecul seamănă cu pesmetul. În timp ce motorul funcționează, adăugați gălbenușul de ou și driblați în 1-2 linguri de apă rece. Sfat pe o suprafață de lucru și frământați scurt pentru a aduce amestecul împreună pentru a forma un aluat. Înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 30 de minute.
În timp ce patiseria ta se răcește, fă patiseria crme.
Încălziți laptele și semințele de vanilie rezervate într-o tigaie așezată la foc mediu până aproape de fierbere. Între timp, bateți gălbenușurile, zahărul și făinurile împreună într-un castron mare până devin palide. Continuați să bateți în timp ce turnați laptele fierbinte peste amestecul de ouă. Ștergeți cratița și strecurați lichidul înapoi în tigaie printr-o sită. Se pune la foc mediu-mic și se amestecă continuu până când amestecul are o consistență groasă de cremă.
Răzuiți într-un castron curat, acoperiți suprafața cu folie alimentară pentru a preveni formarea unei piele și răciți timp de cel puțin 1 oră sau până la 2 zile.
Scoateți patiseria din frigider. Dacă este puțin greu, lăsați-l la temperatura camerei să se înmoaie timp de aproximativ 10 minute.
Rulați până la 1 mm grosime pe o suprafață ușor făinată. Folosiți patiseria pentru a alinia o formă de tartă dreptunghiulară de 12 x 35 cm, asigurându-vă că apăsați patiseria în marginile canelate (puteți folosi capătul contondent al unui cuțit pentru a vă ajuta să faceți acest lucru). Lăsați orice exces de patiserie deasupra. Se răcește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Scoateți carcasa de patiserie din frigider, tapetați cu pergament de copt și umpleți cu fasole de copt. Blind-coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți pergamentul și fasolea și continuați să coaceți încă 8 minute până la auriu pal și biscuitate. Folosiți un cuțit ascuțit zimțat pentru a tăia patiseria care depășește pentru a vă oferi o margine curată. Se răcește în cutie.
Scoateți bucățile de rubarbă din siropul lor și puneți-le deoparte. Întoarceți siropul pe plită și fierbeți până când este gros și lipicios. Se lasă să se răcească ușor. Pentru a termina patiseria crme, bateți smântâna până când ține vârfuri moi și pliați-o în amestecul răcit. Acest lucru este mai ușor dacă începeți prin a bate puțină cremă și apoi pliați în restul.
Scoateți carcasa de patiserie din tablă și puneți-o pe o farfurie. Umpleți cu patiseria crme și neteziți pe suprafață. Aliniați cu grijă rubarba pe lungimea carcasei de tartă, încercând să le potriviți destul de bine. Folosiți o perie de patiserie pentru a glazura Tarta cu siropul de rubarbă. Se răcește timp de 30 de minute înainte de servire. Această tartă se va păstra timp de 3 zile la frigider, totuși este cel mai bine consumată în ziua în care este făcută.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.