Franceză Dip au Jus
Rețeta franceză Dip au Jus ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, chifle hoagie, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Pizza Dip, și Dip De Vinete Afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un aragaz lent de 5 litri. Se amestecă împreună bulion și următoarele 4 ingrediente și se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți 9 ore.
Scoateți friptura din aragazul lent, rezervând bulionul; prăjiți friptura cu 2 furculițe.
Așezați carnea mărunțită uniform pe chiflele hoagie și acoperiți cu brânză elvețiană.
Se servește cu bulion rezervat pentru scufundare.