Franceză Dip au Jus

Franceză Dip au Jus
Rețeta franceză Dip au Jus ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, chifle hoagie, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Pizza Dip, și Dip De Vinete Afumate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura într-un aragaz lent de 5 litri. Se amestecă împreună bulion și următoarele 4 ingrediente și se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți 9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scoateți friptura din aragazul lent, rezervând bulionul; prăjiți friptura cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Așezați carnea mărunțită uniform pe chiflele hoagie și acoperiți cu brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se servește cu bulion rezervat pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista