Francese de pui și Tagliatelle de ou
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Francese de pui și Tagliatelle de ou. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 624 calorii. Mergeți la magazin și ridicați evoo, ouă, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui Francese, Pui Francese, și Pui Francese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un platou de servire într-un cuptor de 250 de grade.
Puneți pătrunjelul, hamsiile și usturoiul pe o tăietură și tocați-le fin împreună.
Se amestecă în coaja de lămâie.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente.
Între timp, tăiați în și peste pieptul de pui și deschideți-le ca o carte. Puneți în tăieturi foarte subțiri, cu grosimea de 1/8 până la 1/4 inci.
Presărați puiul cu sare și piper pe ambele părți, apoi dragați în făină pentru a acoperi. Bateți ouăle într-un vas superficial cu un strop de apă.
Încălziți 2 linguri EVOO și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare. Scufundați 2 bucăți de pui în ou pentru a acoperi, apoi sotati până la fiert, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe platoul cald.
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și gătiți bucățile rămase de pui.
Adăugați bulionul de pui, vinul și sucul de lămâie în tigaie și fierbeți până se reduce ușor.
Adăugați restul de 3 linguri de unt și amestecați până se topește.
Adăugați puiul în sos, transformându-l în strat, apoi întoarceți puiul pe platou.
Adăugați jumătate de gremolata de pătrunjel-hamsie în sos, apoi adăugați pastele și aruncați timp de 1 până la 2 minute.
Încingeți puiul cu gremolata rămasă și serviți alături de paste.