Fotografii Cu Jeleu De Dovleac
Dovleac Jelly Shots este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 30 de porții. Această băutură are 251 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 256 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr brun, vodcă, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fotografii Cu Jeleu De Dovleac, Hurricane Jelly Shots, și Fotografii Cu Jeleu De Bramble.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pulverizați ușor o tavă de foi de 9 de 13 inci sau un vas de copt, mini cositorul de briose și matrița de bomboane de dovleac cu spray de gătit antiaderent.
Așezați o cireșă în centrul fiecărei cupe de brioșe. Dacă utilizați o matriță de acadea, blocați porțiunea de băț a matriței folosind fondant laminat.
Adăugați gelatina într-un castron.
Bateți în 2 căni de apă clocotită și amestecați până când gelatina se dizolvă complet.
Adăugați vodca, (dacă nu doriți să utilizați vodca apoi substitut cu 1 1/2 cani apa rece) zahăr brun și dovleac plăcintă condiment la amestecul de gelatină și amestecati pana se incorporeaza bine.
Se toarnă în formele de brioșe pregătite, forma de bomboane și tava pentru foi și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.
Folosind un tăietor de biscuiți în formă de dovleac ușor uns, decupați forme din tava de gelatină. Folosind o spatulă offset, îndepărtați gelatina tăiată și așezați-o pe o tavă de servire. Folosind o spatulă offset, îndepărtați cu grijă gelatina din cupele de tablă pentru brioșe și așezați-o pe o tavă de servire. Întoarceți matrița de bomboane cu susul în jos pe o suprafață curată și îndoiți matrița pentru a permite gelatinei să cadă.
Așezați pe o tavă de servire. Fotografiile cu gelatină pot fi păstrate la frigider până când sunt gata de servire. Pot fi făcute cu până la o săptămână înainte și depozitate într-un recipient sigilat sau acoperit cu folie de plastic.