Green Gazpacho Shots este un fără gluten și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, sos tabasco, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Focuri de Gazpacho în Tunuri de castraveți, Gazpacho Verde, și Gazpacho Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați sucul de lămâie, oțetul, uleiul, frunzele de coriandru și chimenul în vasul mic cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Suc De Lămâie
Oțet
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol
2
Așezați dovleceii, tomatillos, ardeiul gras, castraveții, ceapa și roșiile verzi în loturi în vasul robotului de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Procesați, adăugând amestecul de suc de lămâie, câte 2 linguri pe rând, pentru a preveni înfundarea lamei cu legumele. Supa ar trebui să aibă o textură crocantă; nu curățați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi
Ardei Gras
Suc De Lămâie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Legume
Castravete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
3
Se toarnă supa în vasul mare pe măsură ce fiecare lot este procesat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Când toate legumele au fost procesate, adăugați suficient bulion de legume pentru a da gazpacho-ului o consistență mai fină. Condimentează supa cu sosul Tabasco și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Sos Fierbinte
Legume
Supă
Sare
5
La frigider, acoperit, timp de 2 1/2 până la 3 ore înainte de servire.
1
Umpleți paharele cu trei sferturi pline cu gazpacho. Acoperiți fiecare pahar cu o păpușă de smântână. Aranjați paharele pe o tavă mare, cu grămada de coriandru în centru. Oaspeții se pot ajuta singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
1 Kg Tortillas De Maíz
Gazpacho
Shot
1
Turnați supa într-un termos și savurați-o într-o după-amiază de tailgating, la un picnic sau pentru o petrecere pe plajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
2
Gust
3
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
4
Din meniul miresei și mirelui carte de bucate de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg Copyright (c) 2002 de Abigail Kirsch și Susan M. Greenberg publicat de Broadway Books.Renumitele site-uri de catering ale lui Abigail Kirsch sunt situate în Manhattan și Westchester County și la Grădina Botanică din New York. Formată la Institutul culinar al Americii și Le Cordon Bleu, ea este fostul președinte al capitolelor din New York și internaționale ale Les Dames D ' Escoffier. Susan M. Greenberg, cumnata ei, este o scriitoare profesionistă independentă. Kirsch locuiește în Pound Ridge, New York, iar Greenberg locuiește în Stamford, Connecticut. Împreună au scris și prima carte de bucate a mirilor