Fontina-Piei De Cartofi Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați piei de cartofi umplute cu Fontina. Această rețetă face 16 porții cu 141 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, cartofi roșii, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piei De Cartofi Umplute, Piei De Cartofi Umplute, și Piei De Cartofi Umplute Din Nou.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pătrundeți cartofii cu o furculiță; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți carnea, lăsând o coajă groasă de aproximativ 1/4 inch.
Combinați carnea, laptele, smântâna și Zara; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă fontina și următoarele 4 ingrediente (prin piper). Împărțiți amestecul uniform între cochilii.
Așezați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt; presărați cartofii uniform cu Parmigiano-Reggiano.
Se coace la 400 timp de 12 minute sau până se încălzește.
Se fierb cartofii 2 minute sau până se rumenesc și se clocotesc.