Fontina-Piei De Cartofi Umplute

Fontina-Piei De Cartofi Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați piei de cartofi umplute cu Fontina. Această rețetă face 16 porții cu 141 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, cartofi roșii, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piei De Cartofi Umplute, Piei De Cartofi Umplute, și Piei De Cartofi Umplute Din Nou.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Pătrundeți cartofii cu o furculiță; coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți carnea, lăsând o coajă groasă de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Combinați carnea, laptele, smântâna și Zara; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă fontina și următoarele 4 ingrediente (prin piper). Împărțiți amestecul uniform între cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
Brânză FontinaBrânză Fontina
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Așezați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt; presărați cartofii uniform cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Se coace la 400 timp de 12 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
8
Se fierb cartofii 2 minute sau până se rumenesc și se clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista