Fondue Veggie Cremoasă
Fondue Veggie cremoasă este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 666 calorii, 33g de proteine, și 56G de grăsime per portie. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână vin, piper cayenne măcinat, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fondue cremoasă cu ou fiert și baghetă, Fondue De Vită Cremoasă, și Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele, vinul alb, brânza Cheddar, brânza Monterey Jack și crema de brânză. Gatiti, amestecand frecvent, pana se topeste, aproximativ 10 minute.
Se amestecă ceapa verde, spanacul, muștarul uscat, ardeiul cayenne, praful de usturoi și piperul negru. Continuați să gătiți până când toate ingredientele sunt bine amestecate, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul într-un cazan dublu sau oală de fondue pentru a se încălzi în timpul servirii.