Fondue ușor brânză cu cartofi Fingerling, pâine franceză și selectați legume

Fondue ușor brânză cu cartofi Fingerling, pâine franceză și selectați legume
Fondue Cheesy ușor cu cartofi Fingerling, pâine franceză și selectați legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1150 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.63 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sparanghel, sherry jigger, flori de broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până muraturi ai putea urma acest curs principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fingerling cartofi și brânză de capră Fondue, Cafe Select Truffle Fondue, și Home Made uscate de vârstă muschi de vita friptură cu cartofi fripți fripte Cheesy.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Acoperiți cartofii cu apă și aduceți apa la fierbere. Sareți apa și fierbeți cartofii 10 până la 12 minute, până când sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți cartofii și reveniți la oala caldă pentru a usca cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Stropiți cartofii cu puțin ulei pentru a nu le decolora și pentru a le străluci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Umpleți o a doua tigaie sau cratiță cu 2 centimetri de apă. Acoperiți și aduceți apa la fierbere pe plită. Sare apa, înlocuiți capacul și reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-o cratiță grea la foc moderat, adăugați 1 lingură de ulei și șalotele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se sotează șalotele timp de 2 sau 3 minute, apoi se adaugă sherry și se lasă să se evapore aproape, un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați jumătate și jumătate în tigaie și reduceți focul la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Tăiați crema de brânză în felii de 1 inch și adăugați-o în oală. Lăsați brânza cremă să se topească încet în jumătate și jumătate, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați parmezan și Gruyere mărunțit sau elvețian în sos și amestecați până când brânza este topită și complet încorporată. Se amestecă sucul de lămâie. Sos de sezon cu, nucșoară și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Așezați o lumânare sub un suport de sârmă sau încălziți o oală de fondue.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Transferați sosul de brânză în oala de fondue sau așezați cratița peste grătar și lumânarea aprinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Pentru a fierbe, apă sărată, adăugați broccoli și gătiți flori, acoperite, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
14
Îndepărtați broccoli cu o lingură pliată pe o farfurie și adăugați vârfuri de sparanghel. Gatiti sfaturi de sparanghel 2 minute, apoi scoateti cu clesti pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
15
Aranjați articolele pentru scufundare pe un platou mare de servire.
16
Încingeți cartofii fierți cu arpagic. Setați bagheta cubată pe capătul opus al platoului, pentru a echilibra culoarea. Între cartofi și pâine, aranjați broccoli gătite, sparanghel și roșii cherry. Stabiliți furci de fondue sau frigarui de bambus pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
BaguetteBaguette
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
17
Așezați mâncăruri mici de cornichons, ciuperci marinate și ceapă murată lângă stația de scufundare pentru acompaniamente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MarinateCiuperci Marinate
Ceapă MuratăCeapă Murată
CornișonCornișon
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista