Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Fondue mongolă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 4,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 338 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, creveți, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Chocolate Fondue & Swissmar Set De Fondue Din Fontă Giveaway, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați sosul de soia, apa, oțetul și 1/2 linguriță de usturoi; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
3
Într-o cratiță mică, gătiți morcovii într-o cantitate mică de apă timp de 3 minute sau până când sunt fragede; se scurge și se usucă. Într-o cratiță, aduceți bulionul, ghimbirul și usturoiul rămas la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Transferați într-o oală de fondue și păstrați-vă la cald. Friptura, curcanul și creveții se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Folosiți furci de fondue pentru a găti carnea de vită la coacerea dorită. Gatiti curcanul pana cand sucurile curg limpede. Gatiti crevetii pana la roz. Gatiti legumele pana ajung la coacerea dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se servește cu sos hoisin, sos de muștar și sos de usturoi-soia rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe