Fondue Elvețiană Clasică

Fondue Elvețiană Clasică
Această rețetă face 6 porții cu 59 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă 92 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Fondue elvețian clasic ar putea fi un minunat vegan rețetă pentru a încerca. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pâine, brânză gruyulincroyre, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fondue Elvețiană Clasică, Fondue Elvețiană Clasică, și Fondue Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Frecați în interiorul unui vas greu de 4 litri cu părțile tăiate de usturoi împingând pentru a extrage sucul în timp ce lucrați. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vinul în oală și aduceți doar la foc mic la foc moderat. Nu fierbeți vinul.Creați o suspensie amestecând amidon de porumb și kirsch într-o ceașcă, până când se formează o pastă netedă.Adăugați treptat brânză în oală și gătiți, amestecând constant într-un model în zig-zag, nu o mișcare circulară. În caz contrar, brânza se va ridica și va fi dificil de lucrat. Având grijă să nu o lăsați să fiarbă, brânza este doar topită și cremoasă. Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb în fondue. Aduceți fondue la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
KirschKirsch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați în oala de fondue așezată peste o flacără și serviți cu pâine pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista