Fondue Elvețiană Clasică
Această rețetă face 6 porții cu 59 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă 92 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Fondue elvețian clasic ar putea fi un minunat vegan rețetă pentru a încerca. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pâine, brânză gruyulincroyre, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fondue Elvețiană Clasică, Fondue Elvețiană Clasică, și Fondue Elvețiană.
Instrucțiuni
Frecați în interiorul unui vas greu de 4 litri cu părțile tăiate de usturoi împingând pentru a extrage sucul în timp ce lucrați. Aruncați usturoiul.
Adăugați vinul în oală și aduceți doar la foc mic la foc moderat. Nu fierbeți vinul.Creați o suspensie amestecând amidon de porumb și kirsch într-o ceașcă, până când se formează o pastă netedă.Adăugați treptat brânză în oală și gătiți, amestecând constant într-un model în zig-zag, nu o mișcare circulară. În caz contrar, brânza se va ridica și va fi dificil de lucrat. Având grijă să nu o lăsați să fiarbă, brânza este doar topită și cremoasă. Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb în fondue. Aduceți fondue la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 6 până la 8 minute.
Transferați în oala de fondue așezată peste o flacără și serviți cu pâine pentru scufundare.