Fondue Elvețiană Clasică

Fondue Elvețiană Clasică
Această rețetă face 6 porții cu 59 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă 92 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Fondue elvețian clasic ar putea fi un minunat vegan rețetă pentru a încerca. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pâine, brânză gruyulincroyre, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fondue Elvețiană Clasică, Fondue Elvețiană Clasică, și Fondue Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Frecați în interiorul unui vas greu de 4 litri cu părțile tăiate de usturoi împingând pentru a extrage sucul în timp ce lucrați. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați vinul în oală și aduceți doar la foc mic la foc moderat. Nu fierbeți vinul.Creați o suspensie amestecând amidon de porumb și kirsch într-o ceașcă, până când se formează o pastă netedă.Adăugați treptat brânză în oală și gătiți, amestecând constant într-un model în zig-zag, nu o mișcare circulară. În caz contrar, brânza se va ridica și va fi dificil de lucrat. Având grijă să nu o lăsați să fiarbă, brânza este doar topită și cremoasă. Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb în fondue. Aduceți fondue la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
KirschKirsch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați în oala de fondue așezată peste o flacără și serviți cu pâine pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar3 Căni De Făină Universală Sau Mai Multă, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista