Fondue De Vită Marinată

Fondue De Vită Marinată
Nevoie de un fără gluten hor d ' oeuvre? Fondue de vită marinată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16. Pentru 3,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 482 calorii, 29G de proteine, și 38g de grăsime. Dacă aveți la îndemână filet de vită, oțet, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fondue De Filet Marinat, Fondue de vită cu sosuri, și fondue de vită cu sosuri de scufundare.

Instrucțiuni

1
Într-o măsură de 1 cană, combinați sosul de soia, sosul Worcestershire și usturoiul. Împărțiți amestecul între două pungi mari de plastic resigilabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați carne de vită într-o pungă; adăugați carne de porc la a doua pungă. Sigilați pungile și întoarceți-le la strat; la frigider timp de 4 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele sosului de hrean. Într-un alt castron, combinați sosul de roșii, sosul de friptură și zahărul brun. Acoperiți și refrigerați sosurile până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scurgeți carnea și aruncați marinada. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie. Folosind o oală de fondue pentru fiecare șase persoane, încălziți 2-3 cani de ulei în fiecare oală la 375 de euro. Cu furculițele de fondue, gătiți carnea în ulei până când ajunge la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Serviți cu sosuri.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista