Southwest Fondue cu Chorizo ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 237 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte, dippers: cuburi de pâine, la 3 roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fondue De Brânză Din Sud-Vestul Chile, Supă De Chorizo De Sud-Vest, și Fondue mexicană cu Chorizo și salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare pentru microunde. Cuptorul cu microunde la 8 minute sau până când brânza este topită, amestecând la fiecare 2 minute. Se amestecă roșiile, coriandrul și chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se serveste cu dippers dorite.
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Velveeta Pepper Jack pentru produsul de brânză preparat pasteurizat.