Fondue de roșii și ierburi

Fondue de roșii și ierburi
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Fondue de roșii și ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 21. Un amestec de pâine, busuioc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fondue De Roșii Cheddar, Bas cu dungi sălbatice cu Fondue de roșii, și Fondue de roșii uscate și rozmarin de 10 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu; se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe 3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați roșiile, pasta de roșii și coaja de lămâie și gătiți, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
TomateTomate
3
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
4
Transferați în vasul de fondue; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Serviți cu acompaniamentele dorite.
DificultateMediu
Gata În21 m.
Porții21
Scor De Sănătate1
Revista