Fondue De Miel De Rozmarin Dijon

Fondue De Miel De Rozmarin Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fondue de miel de rozmarin Dijon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 417 calorii, 45g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, ulei, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Săptămâna Distractivă: Miel De Rozmarin Și Dijon, Cotlet de miel la grătar rozmarin-dijon, și Friptură de miel cu usturoi rozmarin crustă Dijon.

Instrucțiuni

1
Pentru marinată: într-un castron, combinați muștar, oțet, rozmarin, fulgi de ceapă, praf de usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă bine.Pentru fondue: într-o caserolă superficială, turnați marinada peste miel, aruncând pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 hour.In într-o cratiță, încălziți uleiul la 375 F și transferați-l în oala de fondue (sau încălziți uleiul într-o fondue electrică). Nu umpleți vasul de fondue mai mult de jumătate plin.Suliță cub de miel cu furculiță de fondue și fondue timp de 1 până la 2 minute sau până când este gătit până la coacerea dorită.Mai multe feluri de mâncare cu miel pe Republica alimentară: rețetă BLT de burtă de miel
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Rețetă De Burgeri De Miel Grecesc Și Haloumi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
T-Oase De Miel Cu Rețetă Salsa Verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista