Fondue De Miel De Rozmarin Dijon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fondue de miel de rozmarin Dijon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 417 calorii, 45g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, ulei, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Săptămâna Distractivă: Miel De Rozmarin Și Dijon, Cotlet de miel la grătar rozmarin-dijon, și Friptură de miel cu usturoi rozmarin crustă Dijon.
Instrucțiuni
Pentru marinată: într-un castron, combinați muștar, oțet, rozmarin, fulgi de ceapă, praf de usturoi, sare și piper.
Se amestecă bine.Pentru fondue: într-o caserolă superficială, turnați marinada peste miel, aruncând pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 hour.In într-o cratiță, încălziți uleiul la 375 F și transferați-l în oala de fondue (sau încălziți uleiul într-o fondue electrică). Nu umpleți vasul de fondue mai mult de jumătate plin.Suliță cub de miel cu furculiță de fondue și fondue timp de 1 până la 2 minute sau până când este gătit până la coacerea dorită.Mai multe feluri de mâncare cu miel pe Republica alimentară: rețetă BLT de burtă de miel
Rețetă De Burgeri De Miel Grecesc Și Haloumi
T-Oase De Miel Cu Rețetă Salsa Verde