Fondue de brânză ușoară
Easy cheese fondue este un fel principal care servește 6. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 598 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ardei, împachetați salam și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare sunt Fondue De Brânză Ușoară, Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, și Ușor Pizza Fondue.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Se amestecă oțetul cu făina de porumb și se pune într-un vas termorezistent cu brânzeturile. Puneți peste o tigaie cu apă clocotită. Topiți încet brânza, amestecând ocazional. Când este aproape topit, adăugați crme frache și puțin piper negru, dacă doriți. Coborâți focul și păstrați-l cald.
Pentru a face crutoane, aruncați pâinea în ulei și puțin condiment pe o foaie de copt, apoi coaceți timp de 10-15 minute până devin aurii și crocante.
Pentru a servi, puneți fondue de brânză pe un platou mare și aranjați crutoanele, legumele și salamurile alături.