Semilună Mediteraneană Pinwheels
Semiluna mediteraneană Pinwheels este o fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 20 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 69 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână prosciutto, busuioc, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Semilună Pinwheels (De La Pillsbury), Nacho Semilună Pinwheels, și Pinwheels Semilună Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați foile de prăjituri cu spray de gătit.
Dacă utilizați rulouri de semilună: Derulați aluatul; separați aluatul în 4 dreptunghiuri. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila. Apăsați sau rotiți fiecare pentru a forma un dreptunghi de 8x5 inci. Dacă utilizați foaie de aluat: desfaceți aluatul; tăiați în 4 dreptunghiuri. Apăsați sau rotiți fiecare pentru a forma un dreptunghi de 8x5 inci.
Aranjați 1/4 de felii de prosciutto uniform peste fiecare dreptunghi. Într-un castron mic, amestecați brânza, piperul și uleiul.
Presărați amestecul uniform peste prosciutto pe fiecare dreptunghi.
Începând de la partea scurtă a fiecărui dreptunghi, rulați; sigilați marginile lungi. Cu cuțitul zimțat, tăiați fiecare rolă în 5 felii.
Așezați, tăiați cu fața în sus, pe foile de prăjituri.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foile de cookie.