Fondue De Brânză Pimiento

Fondue De Brânză Pimiento
Pimiento brânză Fondue ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 387 calorii, 15g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9 și costă 1,28 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pimiento, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 9 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 36%. Încercați Fierbinte Tex Mex Pimiento Brânză Dip, Pimiento Mac și brânză, și Pimiento Brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se combină primele 3 ingrediente într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la 1 oră scăzută. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și gătiți la mai puțin de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați pimiento, ceapa verde și ardeiul roșu. Se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și gătiți la mai puțin de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3
Serviți fondue cu legume crude, chipsuri de tortilla sau bucăți de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Pâine FrancezăPâine Franceză
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 9 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista