Fondue de brânză Feta cu nuci și pătrunjel
Nevoie de un garnitură vegetariană? Fondue cu brânză Feta cu nuci și pătrunjel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 140 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, unt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 19%. Încercați Salată de Paste din grâu integral cu nuci și brânză Feta, Salată de dovlecei Butternut cu afine, nuci și brânză Feta, și Fettuccine Cu Pesto De Pătrunjel Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, topiți untul amestecați în făină. Amestecați cele 2 împreună într-o pastă.
Bateți laptele pentru a crea ceea ce francezii numesc sos bechamel. Aruncați puțin temperatura și fierbeți sosul timp de aproximativ 10 minute, astfel încât să se îngroașe și gustul făinii se gătește. După aceea, este ușor, doar pliați în feta sfărâmată, scallions și patrunjel. Condimentează-l cu sare și puțin piper crăpat.
Odată ce brânza se topește, este oficial fondue, puteți folosi fie o oală de fondue cu o lumânare, fie o puteți lăsa în oală și toată lumea să mănânce de acolo.
Terminați-l cu nucile aruncate deasupra. Îmi place să taie bucăți de dimensiuni muscatura de pâine și pepene galben sau poate măsline fără sâmburi și prosciutto, oricum acest lucru este întotdeauna un hit de vacanță.