Fondue cu Tequila
Fondue cu Tequila ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 238 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 14 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tequila Smash – un Cocktail de Tequila și cireșe Maraschino de casă, Tequila Cocktail: Tequila Piersic Picant Acru, și Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de aproximativ un minut.
Bateți făina cu o furculiță, astfel încât să nu se formeze bulgări. Gatiti si amestecati cu furculita pana se rumeneste.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați avocado într-un blender sau robot de bucătărie și turnați laptele, smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul. Puree până la neted.
Se toarnă într-un castron sau o farfurie rezistentă la căldură și se amestecă amestecul de ceapă și usturoi.
Se coace la cuptor 20 de minute sau până se îngroașă. Amestecați tequila și brânza și reveniți la cuptor pentru aproximativ 5 minute pentru a topi brânza. Se amestecă și se servește ca fondue.