Fondue Cu Brânză Cheddar
Fondue de brânză Cheddar este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 61 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită cu butoi de cracker, muștar gri poupon dijon, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brânză Cheddar Pizza Fondue, Creuzet Fondue Cu Brânză Cheddar, și Fondue de brânză Cheddar (prin amabilitatea creuzetului) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul să fiarbă în cratiță medie. Între timp, amestecați amidonul de porumb și muștarul până se omogenizează.
Bateți amestecul de muștar în bulion. Se amestecă brânza; gatiti la foc mediu 10 min. sau până când brânza este topită și sosul este bine amestecat, amestecând constant.