folosiți unt adevărat

Utilizați untul real ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $16.83 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 645 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Utilizare unt Real. Dacă aveți pătrunjel, ceapă, capere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma banana, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu banane înmuiate în ciocolată cu cremă de unt de banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Real Canadian Unt Tarte, Tort Cu Unt Lipicios Adevărat Din St. Louis, și Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid.
Instrucțiuni
Dacă nu găsiți pudra de cremă, puteți înlocui laptele praf uscat fără grăsime Bobs Red mill sau chiar laptele praf instant garoafă. Substituțiile vor modifica puțin aroma, dar veți obține totuși ideea generală. Preîncălziți cuptorul la 177°, Cerneți pudra de cremă într-un strat fin pe un silpat sau pe pergament.
Se coace 4 minute, apoi se ia de pe foc. Dacă se coace prea mult timp, va arde. Fiți foarte precauți cu toate pulberile din cuptor. Toate trec de la rumenit la ars în câteva secunde. Măcinați chipsurile de banane într-o râșniță de cafea și amestecați cu pudra de cremă prăjită. Treceți acest lucru printr-un chinois și rezervați.Pregătiți codul: mi-am tăiat codul în bucăți de 3 uncii (aproximativ dublu față de ceea ce se recomandă). Aduceți 100g apă, 100g beurre monte și rondele de fasole verde la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand apa s-a evaporat (aproximativ 3 minute), cand tigaia este aproape uscata, scoateti-o de pe foc si condimentati cu sare. Aduceți 300g apă și 300g beurre monte pentru a fierbe la foc mediu, adăugați pește și fierbeți timp de 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și răsturnați peștele și lăsați să se odihnească în tigaie încă două minute.
Se transferă în tava de încălzire căptușită cu pergament și se condimentează cu sare de mare fină.Placare: luați vârful unei linguri mici și faceți o movilă mică din pudra de citrice, pudra de ceapă-caper și pudra de pătrunjel coriandru. Rotiți - le într-un model de tip uragan. Am constatat că este mai ușor și obțineți linii mai fine dacă scuturați ușor farfuria pentru a aplatiza movilele, apoi rotiți lingura prin ea pentru a obține modelul. Cojiți banana rămasă în felii subțiri (3 mm) evantai trei felii pe farfurie, așezați fasolea verde deasupra și așezați porțiunea de aripă de skate deasupra. Pe marginea înaltă, presărați pudra de unt maro.14 iulie 2009: 8: 40 amfiled under baking, bucătari îndrăzneți, desert, cină, fructe, rețete, sărate, fructe de mare, legume