Folie de vită, slănină și Blues
Carnea de vită, Bacon și Blues Wrap este un דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 239 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de salată, pâine de biscuiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Uptown Blues Wrap, Friptură de vită și Bacon Wrap cu picant chili Lime Mayo, și Zesty Bacon & Folie De Ou.
Instrucțiuni
Lăsați pâinea de cracker să ajungă la temperatura camerei conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, amestecați cremă de brânză, brânză albastră, lapte, slănină, arpagic și piper.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă uniform peste 1 pâine de cracker.
Strat jumătate de friptură de vită, salată verde și roșii (în această ordine) pe pâine cracker, lăsând 4 inci pe o parte acoperită doar cu amestec de cremă de brânză. Începând de la partea acoperită cu umpluturi, se rostogolește bine. Repetați cu pâinea de cracker rămasă, amestecul de brânză cremă și umpluturile.
Pentru felii de dimensiuni uniforme, tăiați capetele fără umpluturi din fiecare rolă (aproximativ 1 inch de la fiecare capăt).
Tăiați porțiunea rămasă din fiecare rolă în 5 felii.
Serviți imediat sau înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați nu mai mult de 24 de ore.