Folie De Salată De Pui La Grătar

Folie De Salată De Pui La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să înfășurați salata de pui la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 818 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 356 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ceapă, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Folie De Salată De Pui, Înveliș De Salată Grecească Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Folie De Salată De Pui Cu Avocado pentru rețete similare.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leese-Fitch Zinfandel. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista