Foie Gras De Rață Sotată

Foie Gras de rață sotată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru $9.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de canolan, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Scoici și Foie Gras sotate cu fructe de pădure sălbatice și Vino Cotto, și Supă de mazăre cu Foie Gras.
Instrucțiuni
După deveining, tăiați foie gras-ul transversal în bucăți groase de 1/2 inch, apoi condimentați cu sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei de canola într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Saut jumătate din foie gras până la auriu, 45 până la 60 de secunde pe fiecare parte (va fi roz în interior). Transferați rapid pe un prosop de hârtie pentru a scurge și arunca grăsimea în tigaie.
Saut restul de foie gras în același mod, apoi aruncați toate toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime rămasă în tigaie.
Adăugați 2 linguri de oțet balsamic și aduceți la fierbere.
Serviți foie gras cu sos.