Foie Gras ars cu vinetă de Mango și Mango

Foie Gras ars cu vinetă de Mango și Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Foie Gras ars cu vinaigretă de Mango și Mango. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 185 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de togarashi, cimbru, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras ars cu cremă de ghimbir, și Foie Gras ars cu o reducere Chardonnay-Grapefruit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele, cu excepția apei, într-un blender și piure la viteză mare până la omogenizare. Dacă piureul pare prea gros, subțiați-l cu câteva picături de apă și piure pentru a încorpora. Continuați să adăugați apă (câteva picături la un moment dat) până când piureul are o consistență asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Scoateți foie gras-ul din frigider și tăiați-l în patru felii groase de 1 inch (ar trebui să cântărească aproximativ 3 uncii fiecare). Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 15 minute. Între timp, combinați mango tăiat cubulețe, șalotă, cimbru, zahăr, oțet de vin de orez, ulei de măsline, arpagic și sare și piper într-un bol mic de amestecare. Aruncați ușor și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Foie GrasFoie Gras
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Așezați alunele într-o tigaie mică și prăjiți-le la foc mare până se rumenesc ușor și parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Zdrobiți alunele folosind un mortar și pistil sau râșniță de condimente. (Sau așezați-le pe o tăietură, acoperiți-le cu fundul unei cratițe și zdrobiți-le apăsând ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Condimentează foie gras - ul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Foie GrasFoie Gras
5
Așezați două bucăți de foie gras în fiecare dintre cele două tigăi neîncălzite. Puneți tigăile de saut pe plită la foc mare și gătiți foie gras până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se toarnă orice exces de grăsime degajat de foie gras, se răstoarnă ușor fiecare bucată și se reduce căldura la mediu. Gatiti inca 2-3 minute, scoateti de pe foc si lasati bucatile de foie gras sa ramana in tigai inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
7
Transferați foie gras pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a absorbi o parte din excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Așezați 1 lingură de salată de mango în centrul a patru farfurii. Aranjați o bucată de foie gras pe partea de sus a fiecărei salate. Lingurați Vinaigreta de Mango într-un cerc în jurul salatei și stropiți puțin peste foie gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Foie GrasFoie Gras
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
9
Se ornează cu alune prăjite zdrobite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista