Focaccini De Anghinare

Focaccini De Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Focaccini de anghinare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 370 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de inimi de anghinare marinate, brânză, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor foaia de copt cu spray de gătit și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Desfaceți și separați aluatul de biscuiți. Bateți fiecare biscuit în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3
Așezați pe foaia de copt pregătită. Faceți" gropițe " în fiecare rundă cu vârful degetelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, usturoiul și condimentul Italian. Folosind o perie de patiserie, periați blaturile cu amestec de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați 2 sferturi de anghinare pe fiecare rundă și aproximativ 5 jumătăți de roșii de struguri și acoperiți cu 2 linguri de brânză albastră mărunțită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Coaceți la cuptor timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista