Focaccia-Squab umplut cu tocană de fasole

Focaccia-Squab umplut cu tocană de fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Squabul umplut cu Focaccia cu tocană de fasole. Această rețetă face 2 porții cu 889 calorii, 29G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, fasole, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Squab Umplute Cu Orez, Focaccia Umplută Cu Taleggio Și Pancetta, și Focaccia umplută cu spanac și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți fasolea cannellini cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
În aceeași cratiță, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați fasolea cannellini și bulionul de pui și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Între timp, prăjiți ardeiul roșu direct peste o flacără de gaz sau sub un broiler preîncălzit până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Lăsați să se răcească ușor, apoi aruncați pielea carbonizată, tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Tăiați ardeiul în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Adăugați fasolea verde la fasolea cannellini și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul roșu prăjit și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați focaccia cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Coaceți timp de 7 minute sau până când sunt crocante; lasa sa se raceasca. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Într-o tigaie mică, încălziți 1/2 lingură de ulei. Condimentați ficatul de squab cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Adăugați șalota și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Tăiați fin ficatele și adăugați-le în focaccia împreună cu șalota. Se amestecă cimbru și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
FocacciaFocaccia
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
16
Umpleți squabul cu focaccia. Frecați untul peste tot și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
FocacciaFocaccia
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Adăugați squabul, pieptul în sus. Prăjiți squabul în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, ungând la fiecare 5 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în sân înregistrează 130 pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
18
Transferați squabul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Mound umplutura de la fiecare pasăre pe fiecare placă. Tăiați jumătățile de sân și picioarele întregi și transferați-le pe plăci. Lingurați tocanita de fasole alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista