Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Squabul umplut cu Focaccia cu tocană de fasole. Această rețetă face 2 porții cu 889 calorii, 29G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, fasole, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Squab Umplute Cu Orez, Focaccia Umplută Cu Taleggio Și Pancetta, și Focaccia umplută cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, acoperiți fasolea cannellini cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
4
În aceeași cratiță, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați fasolea cannellini și bulionul de pui și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
7
Între timp, prăjiți ardeiul roșu direct peste o flacără de gaz sau sub un broiler preîncălzit până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Lăsați să se răcească ușor, apoi aruncați pielea carbonizată, tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
9
Tăiați ardeiul în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Adăugați fasolea verde la fasolea cannellini și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul roșu prăjit și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Supa Crema De Brocoli
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați focaccia cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Focaccia
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Coaceți timp de 7 minute sau până când sunt crocante; lasa sa se raceasca. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Într-o tigaie mică, încălziți 1/2 lingură de ulei. Condimentați ficatul de squab cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați șalota și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Tăiați fin ficatele și adăugați-le în focaccia împreună cu șalota. Se amestecă cimbru și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Focaccia
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cesti Catei De Usturoi
16
Umpleți squabul cu focaccia. Frecați untul peste tot și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Focaccia
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Adăugați squabul, pieptul în sus. Prăjiți squabul în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, ungând la fiecare 5 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în sân înregistrează 130 pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Transferați squabul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Mound umplutura de la fiecare pasăre pe fiecare placă. Tăiați jumătățile de sân și picioarele întregi și transferați-le pe plăci. Lingurați tocanita de fasole alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă