Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Squabul umplut cu Focaccia cu tocană de fasole. Această rețetă face 2 porții cu 889 calorii, 29G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, fasole, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Squab Umplute Cu Orez, Focaccia Umplută Cu Taleggio Și Pancetta, și Focaccia umplută cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, acoperiți fasolea cannellini cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
În aceeași cratiță, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați fasolea cannellini și bulionul de pui și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Între timp, prăjiți ardeiul roșu direct peste o flacără de gaz sau sub un broiler preîncălzit până când este carbonizat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Lăsați să se răcească ușor, apoi aruncați pielea carbonizată, tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Tăiați ardeiul în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Adăugați fasolea verde la fasolea cannellini și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul roșu prăjit și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Supa Crema De Brocoli
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați focaccia cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Focaccia
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Coaceți timp de 7 minute sau până când sunt crocante; lasa sa se raceasca. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Într-o tigaie mică, încălziți 1/2 lingură de ulei. Condimentați ficatul de squab cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Adăugați șalota și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Tăiați fin ficatele și adăugați-le în focaccia împreună cu șalota. Se amestecă cimbru și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Focaccia
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
16
Umpleți squabul cu focaccia. Frecați untul peste tot și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Focaccia
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
17
Adăugați squabul, pieptul în sus. Prăjiți squabul în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, ungând la fiecare 5 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în sân înregistrează 130 pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
18
Transferați squabul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Mound umplutura de la fiecare pasăre pe fiecare placă. Tăiați jumătățile de sân și picioarele întregi și transferați-le pe plăci. Lingurați tocanita de fasole alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă