Focaccia Mediteraneană

Focaccia Mediteraneană
Rețeta Focaccia mediteraneană ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, primești o pâine care servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, apă foarte caldă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Focaccia mediteraneană ușoară cu măsline și anghinare, Cina în seara asta: salată mediteraneană de ton pe Focaccia, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Combinați 5 căni de făină, brânză, 1 linguriță de sare, rozmarin și drojdie într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se omogenizează. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă și 2 linguri de ulei prin jgheabul alimentar și procesați până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 5 minute) și adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 10 minute. (Aluatul nu se va dubla în vrac.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 12 porții egale, modelând fiecare porție într-un cerc de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Așezați pe 2 foi mari de copt acoperite cu spray de gătit și pudrate cu făină de porumb. Acoperiți și lăsați să crească 40 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Descoperă aluatul. Periați ușor aluatul cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper negru; aranjați măslinele și ardeii grași după cum doriți pe fiecare cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9
Coaceți la 450 20 de minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din foile de copt; se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista