Focaccia Din Semințe De Dovleac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Focaccian cu semințe de dovleac. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 290 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de semințe de dovleac, apă caldă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Focaccia din semințe de fenicul cu măsline Kalamatan, Focaccia de dovleac-nuc cu Gruy Pcroyre, și Focaccia de dovleac cu Gruyere și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și apa caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline, 1 cană de făină, gluten de grâu și 1 1/2 linguriță de sare de mare; bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine. Amestecați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute).
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos. Frământați semințele de dovleac în aluat. Ungeți ușor mâinile și bateți aluatul uniform într-o tigaie de pizza ușor unsă de 14 inci. Aranjați felii de roșii roșii și galbene suprapuse deasupra aluatului.
Combinați oregano, 1/4 linguriță sare de mare și piper; se presară peste roșii.
Se presară uniform cu brânză și se stropesc cu 2 linguri de ulei de măsline.
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până când fundul crustei este rumenit.
Se lasă să se răcească ușor; tăiat în pene.
* Glutenul de grâu poate fi găsit în secțiunea de coacere a magazinului alimentar sau în health-food