Focaccia de măsline cu baie de ardei gras prăjit

Rețeta Focaccia de măsline cu baie de ardei gras prăjită este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 255 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ardei grași prăjiți, măsline kalamatan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza prăjită cu ardei gras și măsline, Ardei gras prăjit, măsline și Crostini Caper, și Halibut cu cuscus de măsline și ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. grăsime de jos numai de 15x10x1-inch tava de copt cu 1 lingura de ulei de măsline.
Scoateți aluatul din cutie; desfaceți cu grijă aluatul.
Tăiați în jumătate transversal.
Așezați unul lângă altul într-o tigaie unsă.
Cu vârful degetelor, faceți indentări peste ambele jumătăți.
Periați 1 lingură de ulei rămas pe fiecare jumătate de aluat.
Se presară cu măsline; apăsați ușor în aluat
Se presară uniform cu rozmarin și oregano.
Se coace la 400 F. timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți focaccia din tigaie; așezați pe grătar. Se răcește 5 minute.
Între timp, în vasul robotului de bucătărie cu lamă de metal, combinați crema de brânză și ardeii prăjiți; procesați până se omogenizează.
Se pune într-un castron mic de servire.
Tăiați fiecare focaccia pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate transversal în 8 benzi.
Așezați benzi pe platoul de servire cu baie.