Focaccia cu usturoi și măsline
Focaccia cu usturoi și măsline ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această pâine are 138 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți drojdie activă, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine Focaccia cu usturoi prăjit și măsline, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și Rozmarin Focaccia cu măsline.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în 2/3 cană de apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 8 uncii de făină (aproximativ 1 3/4 căni) și 1/4 linguriță de sare; se amestecă cu un bici.
Adăugați amestecul de făină și 1 lingură de ulei în amestecul de drojdie, amestecând pentru a combina; pliați în măsline. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă de 1 uncie (aproximativ 1/4 cană), 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 13 x 8 inch pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 47
Periați restul de 1 1/2 linguri ulei peste aluat.
Se presară uniform cu usturoi feliat și 1/4 linguriță fleur de sel.
Coaceți la 475 timp de 12 minute sau până la auriu.
Se transferă într-un suport de sârmă și se răcește complet înainte de servire.
Tăiați în 10 porții egale.