Focaccia Cu Ierburi
Focaccian cu ierburi este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, salvie frecată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Focaccia Cu Ierburi, Focaccia Cu Ierburi, și Focaccia Cu Ceapă Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați aluatul pregătit într-un dreptunghi de 12 x 8 inci pe o suprafață făinoasă.
Presărați pătrunjelul, Salvia, rozmarinul și cimbru peste aluat. Îndoiți aluatul în treimi. Frământați ușor 1 minut sau până când ierburile sunt amestecate în aluat. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 12 inci.
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 45
Descoperă aluatul. Faceți indentări în partea superioară a aluatului folosind mânerul unei linguri de lemn sau vârful degetelor. Periați ușor aluatul cu ulei de măsline.
Se presară cu sare kosher.
Coaceți aluatul la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc.