Focaccia cu ceapă, ierburi proaspete și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Focaccia cu ceapă, ierburi proaspete și Fetan. Această rețetă face 12 porții cu 160 de calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, nuci, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii, Ierburi Proaspete Și Feta Crostini, Focaccia cu parmezan și ierburi, și Focaccia cu mai multe cereale cu ierburi și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul de pâine în frigider cel puțin 12 ore.
. Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și zahărul; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă rozmarin, cimbru, sare și piper.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată; lasa sa se odihneasca 5 minute. Bateți sau Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 8 inci (aproximativ 1/4 inch grosime).
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ungeți aluatul cu restul de 1 lingură de ulei.
Întindeți amestecul de ceapă și nucile uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch pe toate părțile; se presară uniform cu brânză.
Coaceți la 400 pe raftul inferior al cuptorului timp de 25 de minute sau până când crusta este aurie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.