Focaccia Cu Brânză Albastră-Bacon

Focaccia Cu Brânză Albastră-Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Focaccian cu brânză albastră-slănină. Această rețetă face 12 porții cu 336 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza în stil Focaccia cu pere, brânză albastră și slănină, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și mierea în 1/2 cană caldăapă (110 buc.F-115 buc. F) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lasa sa steapână la spumă, aproximativ 10 minute.
3
Combinați 4 1/2 căni de făină, sare și piperîntr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de drojdie,6 linguri de ulei, cartofi și 1 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se amestecă cu o lingură de lemn până aproape încorporată,apoi se termină amestecarea cu mâinile tale.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până se omogenizează, 4-6 minute,adăugând mai multă făină cu linguridacă aluatul pare foarte lipicios (aluatul ar trebui să fie moale și elastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Ungeți un castron mare cu ulei; așezați aluatulîn castron. Acoperiți cu folie de plastic șiplasați într-o zonă caldă, fără curenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
8
Lasa sa creascapână se dublează, aproximativ 1 oră.
9
Între timp, încălziți o tigaie marecăldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați slănină și gătițipână când este auriu deschis, dar nu crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
11
Transferla prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Ungeți o foaie de copt de 17x11x1 " cu ulei. Apăsați aluatul în tigaie.Apăsați cu vârful degetelor peste tot, formândcosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
14
Stropiți restul de 2 linguri de ulei peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Coaceți focaccia timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Presărațibrânză peste, apoi slănină și rozmarin.Reveniți la cuptor și coaceți până se rumenesc,cu 12-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să se răcească timp de 10 minuteîn tigaie. Glisați pâinea pe un suport de sârmăse răcește complet. Feliați în bucăți de 2x1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista