Focaccia Cu Brânză Albastră-Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Focaccian cu brânză albastră-slănină. Această rețetă face 12 porții cu 336 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza în stil Focaccia cu pere, brânză albastră și slănină, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și mierea în 1/2 cană caldăapă (110 buc.F-115 buc. F) într-un castron mic.
Lasa sa steapână la spumă, aproximativ 10 minute.
Combinați 4 1/2 căni de făină, sare și piperîntr-un castron mare.
Adăugați amestecul de drojdie,6 linguri de ulei, cartofi și 1 cană de apă caldă.
Se amestecă cu o lingură de lemn până aproape încorporată,apoi se termină amestecarea cu mâinile tale.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până se omogenizează, 4-6 minute,adăugând mai multă făină cu linguridacă aluatul pare foarte lipicios (aluatul ar trebui să fie moale și elastic).
Ungeți un castron mare cu ulei; așezați aluatulîn castron. Acoperiți cu folie de plastic șiplasați într-o zonă caldă, fără curenți.
Lasa sa creascapână se dublează, aproximativ 1 oră.
Între timp, încălziți o tigaie marecăldură medie-mare.
Adăugați slănină și gătițipână când este auriu deschis, dar nu crocant.
Transferla prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ungeți o foaie de copt de 17x11x1 " cu ulei. Apăsați aluatul în tigaie.Apăsați cu vârful degetelor peste tot, formândcosuri.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei peste.
Coaceți focaccia timp de 10 minute.
Presărațibrânză peste, apoi slănină și rozmarin.Reveniți la cuptor și coaceți până se rumenesc,cu 12-15 minute mai mult.
Lăsați să se răcească timp de 10 minuteîn tigaie. Glisați pâinea pe un suport de sârmăse răcește complet. Feliați în bucăți de 2x1".