Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin

Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin
Rețeta Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de starter de aluat rezistent și cu bule, ulei de măsline extravirgin nerafinat, sare de mare nerafinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Focaccia cu rozmarin și struguri, Taleggio cu struguri de rozmarin pe Focaccia, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
pregătirea aluatului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Se amestecă starterul rezistent, apa caldă, uleiul de măsline, făina integrală și sarea de mare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Turnați aluatul în vasul unui mixer cu suport echipat cu un cârlig de aluat și amestecați ingredientele împreună la viteză mică; alternativ, făinați blatul și frământați ingredientele împreună până se formează o bilă netedă și flexibilă de aluat.Ungeți un vas de amestecare cu puțin ulei de măsline; așezați aluatul în vas și acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie ușor umed.Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de aproximativ patru ore.Punch - l în jos, și se lasă să crească din nou, până când sa dublat în vrac.După ce s-a dublat în vrac, rulați aluatul într-un dreptunghi gros de aproximativ 3/4 inch. Acum este gata pentru struguri, rozmarin și alte toppinguri.finisarea și coacerea focaccia cu aluat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
FocacciaFocaccia
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
StruguriStruguri
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade Fahrenheit.După ce ați întins aluatul, Indentați suprafața acestuia cu tampoanele degetelor sau înțepați suprafața acestuia cu dinții unei furculițe.Aruncați struguri întregi pe suprafața aluatului, apoi presărați aluatul cu sare de mare grosieră, ace de rozmarin și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
StruguriStruguri
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Coaceți focaccia pe o piatră de copt într-un cuptor preîncălzit la 475 de grade Fahrenheit timp de douăzeci până la treizeci de minute, sau până când pâinea este rumenită și crustă.Lăsați focaccia să se răcească la temperatura camerei și serviți-o cu ulei de măsline suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
FocacciaFocaccia
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista