Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin

Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin
Rețeta Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de starter de aluat rezistent și cu bule, ulei de măsline extravirgin nerafinat, sare de mare nerafinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Focaccia cu rozmarin și struguri, Taleggio cu struguri de rozmarin pe Focaccia, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
pregătirea aluatului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Se amestecă starterul rezistent, apa caldă, uleiul de măsline, făina integrală și sarea de mare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Turnați aluatul în vasul unui mixer cu suport echipat cu un cârlig de aluat și amestecați ingredientele împreună la viteză mică; alternativ, făinați blatul și frământați ingredientele împreună până se formează o bilă netedă și flexibilă de aluat.Ungeți un vas de amestecare cu puțin ulei de măsline; așezați aluatul în vas și acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie ușor umed.Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de aproximativ patru ore.Punch - l în jos, și se lasă să crească din nou, până când sa dublat în vrac.După ce s-a dublat în vrac, rulați aluatul într-un dreptunghi gros de aproximativ 3/4 inch. Acum este gata pentru struguri, rozmarin și alte toppinguri.finisarea și coacerea focaccia cu aluat
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
FocacciaFocaccia
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
StruguriStruguri
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade Fahrenheit.După ce ați întins aluatul, Indentați suprafața acestuia cu tampoanele degetelor sau înțepați suprafața acestuia cu dinții unei furculițe.Aruncați struguri întregi pe suprafața aluatului, apoi presărați aluatul cu sare de mare grosieră, ace de rozmarin și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
StruguriStruguri
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți focaccia pe o piatră de copt într-un cuptor preîncălzit la 475 de grade Fahrenheit timp de douăzeci până la treizeci de minute, sau până când pâinea este rumenită și crustă.Lăsați focaccia să se răcească la temperatura camerei și serviți-o cu ulei de măsline suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
FocacciaFocaccia
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista