Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin

Rețeta Focaccia cu aluat cu struguri și rozmarin este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de starter de aluat rezistent și cu bule, ulei de măsline extravirgin nerafinat, sare de mare nerafinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Focaccia cu rozmarin și struguri, Taleggio cu struguri de rozmarin pe Focaccia, și Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă starterul rezistent, apa caldă, uleiul de măsline, făina integrală și sarea de mare până se combină bine.
Turnați aluatul în vasul unui mixer cu suport echipat cu un cârlig de aluat și amestecați ingredientele împreună la viteză mică; alternativ, făinați blatul și frământați ingredientele împreună până se formează o bilă netedă și flexibilă de aluat.Ungeți un vas de amestecare cu puțin ulei de măsline; așezați aluatul în vas și acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie ușor umed.Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de aproximativ patru ore.Punch - l în jos, și se lasă să crească din nou, până când sa dublat în vrac.După ce s-a dublat în vrac, rulați aluatul într-un dreptunghi gros de aproximativ 3/4 inch. Acum este gata pentru struguri, rozmarin și alte toppinguri.finisarea și coacerea focaccia cu aluat
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade Fahrenheit.După ce ați întins aluatul, Indentați suprafața acestuia cu tampoanele degetelor sau înțepați suprafața acestuia cu dinții unei furculițe.Aruncați struguri întregi pe suprafața aluatului, apoi presărați aluatul cu sare de mare grosieră, ace de rozmarin și piper negru măcinat grosier.
Coaceți focaccia pe o piatră de copt într-un cuptor preîncălzit la 475 de grade Fahrenheit timp de douăzeci până la treizeci de minute, sau până când pâinea este rumenită și crustă.Lăsați focaccia să se răcească la temperatura camerei și serviți-o cu ulei de măsline suplimentar.