Focaccia Alla Genovese
Focaccian alla Genovese este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 174 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de pâine nealbită, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Linguine alla Genovese, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și Genovese Cannelloni.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic și presărați drojdia peste suprafață.
Lăsați să stea până când drojdia este absorbită, aproximativ 10 minute.
Combinați făina și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și turnați apa rece, amestecul de drojdie, 1 lingură de ulei de măsline și biga. Amestecați împreună folosind o lingură robustă de lemn.
Când aluatul se reunește, întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați puternic timp de aproximativ 20 de minute. Faceți câteva pauze de 1 până la 2 minute, dacă doriți. Aluatul va fi oarecum lipicios până când este frământat complet. Formați aluatul într-o bilă. Frecați interiorul unui bol curat cu ulei și așezați aluatul în el. Întoarceți-vă pentru a acoperi mingea cu ulei. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească la temperatura camerei până la dublarea dimensiunii. Acest lucru va dura aproximativ 1 1/2 ore.
Împingeți aluatul prin plierea marginilor în centru și întoarcerea acestuia, astfel încât partea superioară să fie din nou netedă. Acoperiți din nou vasul și lăsați aluatul să crească a doua oară până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și aplatizați ușor într-un pătrat de 8 inci folosind palmele mâinilor. Acoperiți și lăsați să se ridice din nou.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Puneți o piatră de copt în cuptor în timp ce se preîncălzește. Praf o coaja de brutari cu făină de porumb, și glisați-l ușor sub pătrat aluat. Folosiți degetele pentru a face o suprafață îndoită apăsându-le aproximativ 3/4 din drum în jos în aluat. Ceață cu apă.
Presărați puțină făină de porumb pe suprafața pietrei de copt. Glisați pătratul de pe coajă pe piatra de copt. Puneți puțină apă în cuptorul fierbinte și închideți repede ușa.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul este maro auriu.
Scoateți din cuptor să se răcească pe un suport de sârmă.
Periați suprafața cu uleiul de măsline rămas în timp ce foccacia este încă fierbinte.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.