Focaccia

Focaccia
Rețeta Focaccia ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 918 calorii, 31g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Salam, maioneză, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, pâine cu focaccia de busuioc , cum se face pâine cu focaccia de busuioc, și Focaccia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. ulei 1 (11 pe 17 inci) foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Așezați aluatul în castron și frecați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei. Aluatul se va slăbi și se va ridica ușor în castron. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, frământați aluatul ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Intindeti aluatul într-o formă dreptunghiulară, aproximativ 12 de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Îndepărtați orice exces de făină și transferați pe foaia de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți cu ulei de măsline și lăsați să crească aproximativ 15 până la 20 de minute. Apăsați degetele în aluat pentru a face indentări distanțate uniform, periați cu uleiul de măsline rămas și presărați cu sare gri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
SareSare
8
Coaceți aproximativ 15 până la 20 de minute, pâinea trebuie rumenită și crocantă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei calde.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Între timp combinați roșiile uscate la soare, oțetul de sherry și uleiul de măsline într-un blender. Se amestecă până se omogenizează și se gustă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Sare și PiperSare și Piper
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Feliați foaia de focaccia în jumătate ca și cum ați face 1 sandwich uriaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
2
Întindeți partea de sus a pâinii cu maioneza și partea de jos cu pansamentul de roșii uscat la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
MaionezăMaioneză
Ardei ArbolArdei Arbol
PâinePâine
3
Așezați un strat din fiecare carne feliată și apoi un strat de provolone, urmat de un strat de roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper, acoperiți cu rucola și așezați jumătatea superioară a focaccia deasupra. 1 sandwich-ul dvs. gigant poate fi acum tăiat în sandvișuri individuale sau pătrate de dimensiuni mușcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProvoloneProvolone
FocacciaFocaccia
TomateTomate
RucolaRucola
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Revista