Focaccia
Rețeta Focaccia ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 918 calorii, 31g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați Salam, maioneză, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, pâine cu focaccia de busuioc , cum se face pâine cu focaccia de busuioc, și Focaccia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. ulei 1 (11 pe 17 inci) foaie de copt.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline în vasul de amestecare.
Așezați aluatul în castron și frecați cu ulei de măsline.
Lăsați aluatul să ajungă la temperatura camerei. Aluatul se va slăbi și se va ridica ușor în castron. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, frământați aluatul ușor până se omogenizează.
Intindeti aluatul într-o formă dreptunghiulară, aproximativ 12 de 10 inci.
Îndepărtați orice exces de făină și transferați pe foaia de copt unsă.
Ungeți cu ulei de măsline și lăsați să crească aproximativ 15 până la 20 de minute. Apăsați degetele în aluat pentru a face indentări distanțate uniform, periați cu uleiul de măsline rămas și presărați cu sare gri.
Coaceți aproximativ 15 până la 20 de minute, pâinea trebuie rumenită și crocantă pe fund.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei calde.
Între timp combinați roșiile uscate la soare, oțetul de sherry și uleiul de măsline într-un blender. Se amestecă până se omogenizează și se gustă sare și piper.
Feliați foaia de focaccia în jumătate ca și cum ați face 1 sandwich uriaș.
Întindeți partea de sus a pâinii cu maioneza și partea de jos cu pansamentul de roșii uscat la soare.
Așezați un strat din fiecare carne feliată și apoi un strat de provolone, urmat de un strat de roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper, acoperiți cu rucola și așezați jumătatea superioară a focaccia deasupra. 1 sandwich-ul dvs. gigant poate fi acum tăiat în sandvișuri individuale sau pătrate de dimensiuni mușcate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon