Foc Pumn De Vacanță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Flaming Holiday Punch. Această rețetă face 20 de porții cu 159 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere nefiltrat, ROM îmbătrânit, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Foc Brandy Pumn, Pumn De Vacanță, și Pumn De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți o portocală cu cuișoare întregi introducând capătul ascuțit al cuișorului prin coaja de portocală, împingând până când doar mugurul iese. Repetați cu portocalele rămase; coaceți portocalele până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Odată ce portocalele s-au răcit ușor, așezați-le într-un castron rezistent la căldură.
Încălziți romul punând sticla într-o oală cu apă fierbinte (care nu fierbe) timp de aproximativ 10 minute. În timp ce romul se încălzește, încălziți cidrul într-o cratiță mare până la abur; se toarnă într-un ulcior și se pregătește pentru utilizare.
Se toarnă romul în vasul de pumn și se adaugă zahăr. Coborâți luminile.
Folosind o oală rezistentă la căldură, scoateți o cantitate mică de rom. Ținând oala departe de vasul cu pumn (și de fața ta, de perdele și de câine), aprinde lingura de rom folosind un chibrit de bucătărie-dacă este necesar, adaugă puțin Rom de înaltă rezistență pentru a ajuta la aprindere.
Stropiți cu grijă romul în flăcări în vasul cu pumn, care ar trebui să aprindă restul de rom.
Presărați ciupituri de condimente în flăcări.
După un minut sau două sau ori de câte ori te-ai săturat de spectacol, stinge flăcările adăugând ușor cidrul fierbinte (și apă fierbinte dacă folosești), amestecând cu oala în timp ce mergi. Flăcările s-ar putea să nu se stingă imediat, dar continuă să se amestece și, pe măsură ce alcoolul este diluat, în curând vor pâlpâi și vor muri.