Foc De Tabara Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu foc de tabără. Această rețetă servește 10 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 945 calorii, 10g de proteine, și 68G de grăsime. Dacă aveți unt, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Foc De Tabără Jambalaya, Pachete De Foc De Tabără, și Campfire S ' mores pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de fursecuri cu untul topit și apăsați în fundul și părțile laterale ale plăcii de plăcintă.
Puneți piecrust în congelator timp de 5 minute pentru a seta.
Așezați bucățile de fursecuri, migdalele tocate și chipsurile de ciocolată semidulce în boluri mici de pe stația de lucru.
Întindeți 2 uncii de sos de ciocolată amară pe fundul și părțile laterale ale crustei de plăcintă. Pune deoparte.
Hidratați foile de gelatină într-o cratiță mică. Încălziți ușor gelatina pe aragaz până se dizolvă și se lasă deoparte.
Așezați albușurile de ou, smântâna de tartru și sarea în vasul unui mixer electric și un atașament de bici. Într-o cratiță medie, aduceți zahărul, siropul de porumb și apa la fiert. Folosind un termometru cu bomboane, aduceți siropul la 230 de grade F. începeți să bateți albusurile la viteză mare și continuați să fierbeți siropul la 240 de grade F.
Turnați siropul în albușurile de ou într-un flux subțire în timp ce bateți albușurile și până când tot siropul este încorporat. În timp ce continuați să biciuiți, adăugați gelatina și vanilia. Bateți timp de 1 minut mai mult.
Răspândiți imediat 1/3 din marshmallow pe crustă.
Presărați cu jumătate din bucățile de prăjituri, ding de migdale și nave de ciocolată.
Stropiți 2 uncii de sos de ciocolată amară peste plăcintă.
Întindeți încă 1/3 de marshmallow și presărați cu bucățile de fursecuri rămase, ding de migdale și chipsuri de ciocolată și sos de ciocolată amară. Se acoperă cu marshmallow-ul rămas și se modelează partea superioară cu scufundări și vârtejuri folosind o spatulă offset metalică. Puneți la frigider plăcinta timp de 4 ore sau peste noapte.
Tăiați plăcinta răcită în 8 bucăți și așezați fiecare felie pe o farfurie rezistentă la cuptor.
Coaceți la 400 de grade F timp de 5 minute până se rumenesc.
Combinați bomboanele de ciocolată, siropul de porumb și untul peste un cazan dublu și topiți ușor. Se amestecă crema.
Amestecați ingredientele într-o tigaie sotată și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, până când migdalele sunt prăjite și caramelul este maro deschis.