Foarte Vechi Fleică

Foarte Vechi Fleică
Fleică foarte vechi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați carnea de vită măcinată cu apă și lapte într-un castron mare folosind mâinile până când carnea de vită este umezită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați firimiturile de pâine, ceapa, morcovul, mărul și oul în amestecul de vită până când sunt integrate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MorcovMorcov
MărMăr
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
4
Formați amestecul de vită într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Transferați foaia de carne într-un vas de copt adânc; cort cu o foaie de folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; scoateți folia cort și coaceți până când nu mai roz centrul, aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista