Foarte simplu de manevrat Pan Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 89 cenți pe porție. 4181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, apă, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Ciuperci Infailibile, Foarte Simplu De Manevrat Sos, și Foarte Simplu De Manevrat Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, sarea, drojdia, apa și uleiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă cu mâinile sau cu o lingură de lemn până nu rămâne făină uscată. Vasul trebuie să fie de cel puțin 4 până la 6 ori până la volumul aluatului pentru a ține cont de creștere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Acoperiți bine vasul cu folie de plastic, asigurându-vă că marginile sunt bine sigilate, apoi lăsați să se odihnească pe blat timp de cel puțin 8 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aluatul ar trebui să crească dramatic și umple castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați ușor blatul aluatului cu făină, apoi transferați-l pe o suprafață de lucru bine făinată. Împărțiți aluatul în două bucăți și formați fiecare într-o bilă ținându-l cu mâinile bine înfăinate și înfășurând aluatul sub el însuși, rotindu-l până formează o bilă strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Se toarnă 1 până la 2 linguri de ulei în fundul a două tigaie din fontă de 10 inci sau tigăi rotunde pentru tort. (A se vedea nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați 1 bilă de aluat în fiecare tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi uniform cu ulei. Folosind o palmă plată, apăsați aluatul în jurul tigaiei, aplatizându-l ușor și întinzând ulei pe tot fundul și marginile tigaiei. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de două ore. După prima oră, reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 550 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
8
După două ore, aluatul ar trebui să se umple în cea mai mare parte în tigaie până la margini. Folosiți vârful degetelor pentru a-l apăsa până când se umple în fiecare colț, apărând orice bule mari care apar. Ridicați o margine a aluatului pentru a lăsa bulele de aer de dedesubt să scape și repetați, deplasându-vă în jurul aluatului până când nu mai rămân bule de aer dedesubt și aluatul este întins uniform în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Completați fiecare rundă de aluat cu 3/4 cană de sos, întinzând sosul cu spatele unei linguri în fiecare colț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Se întinde uniform cu brânză mozzarella, lăsând brânza să meargă până la margini. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(fie Fie Obișnuit)
11
Adăugați alte toppinguri după cum doriți.
12
Stropiți cu ulei de măsline și împrăștiați câteva frunze de busuioc deasupra (dacă doriți)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
13
Transferați tigaia în cuptor și bak până când partea superioară este maro aurie și bulboasă, iar partea inferioară este maro aurie și crocantă când o ridicați cu o spatulă subțire, 12 până la 15 minute. Presărați imediat parmezan ras sau brânză pecorino Romano. Folosind o spatulă subțire, slăbiți pizza și aruncați o privire dedesubt. Dacă partea de jos nu este atât de crocantă pe cât doriți, puneți tigaia peste un arzător și gătiți la foc mediu, mișcând tigaia pentru a găti uniform până când este crocantă, 1 până la 3 minute.