Foarte Bun Fleică Vegetariană (Într-Adevăr!)
Foarte Bun Fleică Vegetariană (Într-Adevăr!) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 380 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână linte, piper, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 6860 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Bun Mănâncă Fleică, Bun Vechi Diner Fleică, și Pâine De Carne Vegetariană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați sare în apă și fierbeți într-o cratiță.2
Adăugați linte și fierbeți acoperit 25-30 de minute, până când lintea este moale și cea mai mare parte a apei este evaporată.3
Scurgeți și zdrobiți parțial lintea.5
Răzuiți în vasul de amestecare și lăsați să se răcească ușor.6 Se amestecă ceapa, ovăzul și brânza până se amestecă.7
Adăugați ou, sos de roșii, usturoi, busuioc, pătrunjel, sare de condimente și piper.8
Se amestecă bine.9 lingură în tigaie care a fost pulverizată generos cu Pam (spray de gătit antiaderent) sau bine unsă.10 blat neted cu spatele lingurii.11
Coaceți la 350 de grade timp de 30 - 45 de minute până când partea superioară a pâinii este uscată, fermă și maro aurie.12 Se răcește în tigaie pe raft timp de aproximativ 10 minute.13 rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor tigaiei, apoi întoarceți pâinea pe platoul de servire.