Foarte Bun Fleică Vegetariană (Într-Adevăr!)

Foarte Bun Fleică Vegetariană (Într-Adevăr!)
Foarte Bun Fleică Vegetariană (Într-Adevăr!) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 380 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână linte, piper, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 6860 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Bun Mănâncă Fleică, Bun Vechi Diner Fleică, și Pâine De Carne Vegetariană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați sare în apă și fierbeți într-o cratiță.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați linte și fierbeți acoperit 25-30 de minute, până când lintea este moale și cea mai mare parte a apei este evaporată.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți din foc.4
4
Scurgeți și zdrobiți parțial lintea.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
5
Răzuiți în vasul de amestecare și lăsați să se răcească ușor.6 Se amestecă ceapa, ovăzul și brânza până se amestecă.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați ou, sos de roșii, usturoi, busuioc, pătrunjel, sare de condimente și piper.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Se amestecă bine.9 lingură în tigaie care a fost pulverizată generos cu Pam (spray de gătit antiaderent) sau bine unsă.10 blat neted cu spatele lingurii.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Coaceți la 350 de grade timp de 30 - 45 de minute până când partea superioară a pâinii este uscată, fermă și maro aurie.12 Se răcește în tigaie pe raft timp de aproximativ 10 minute.13 rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor tigaiei, apoi întoarceți pâinea pe platoul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista