Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor parmezanul. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $2.1 pe portie. O porție conține 172 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cambulă Cu Crustă De Parmezan, Fluturaș Parmezan Crocant, și Parmezan De Cambulă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Locul pește pe raft de o tigaie broiler acoperite cu spray de gătit; perie cu suc de lamaie. Se fierbe 5 până la 6 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Combinați maioneza și restul de 4 ingrediente, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste pește. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Serviți imediat.
6
Sfat: dacă cambulă nu este disponibil, puteți înlocui unic sau portocaliu roughy.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.