Flounder umplute ia în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 801 calorii, 130g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $11.89 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, ciuperci, cimbru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Flounder Umplute, Flounder Umplute, și Flounder Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă, sotati ciupercile, ceapa, usturoiul, sarea, cimbru și piper în 2 lingurițe de ulei până când legumele sunt fragede. Se amestecă firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc.
3
Presărați fileurile cu suc de lămâie; se întinde uniform cu amestec de legume și se rostogolește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Așezați cusătura în jos într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Periați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
6
Se coace la 400 de minute pentru 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru cambulă. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.