Flounder Fiert În Ulei

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Flounder fiert în ulei ar putea fi o rețetă super pentru a încerca. O porție conține 186 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, fileuri de cambulă, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Cambulă în cuptor cu usturoi și ulei de măsline, și Flounder Fiert Cu Mentă Beurre Blanc.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o cratiță medie la foc mic, aduceți uleiul de măsline la 300 până la 310 grade F.
În timp ce uleiul se încălzește, condimentați fileurile de cambulă pe toate părțile cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Așezați jumătate din lămâile feliate și jumătate din pătrunjel în fundul unei tigaie din fontă suficient de mare pentru a ține fileurile într-un singur strat fără a se suprapune.
Așezați fileurile condimentate deasupra lămâilor. Se acoperă cu lămâile rămase și pătrunjelul. Odată ce uleiul a atins temperatura, turnați-l ușor peste fileuri și puneți-l în cuptor și braconați timp de 10 minute. Se lasă să se răcească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio