Flounder cu un sos cald de capere, măsline și roșii

Flounder cu un sos cald de capere, măsline și roșii
Flounder cu un sos cald de capere, măsline și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Halibut cu capere, măsline și roșii, Bruschetta Cu Roșii, Măsline Și Capere, și Penne cu roșii, măsline și capere.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile uniform cu sare și piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Saut fileuri în ulei fierbinte într-o tigaie mare de 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgi de aur și pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți peștele și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Serviți pește într-un bazin de Caper cald, măsline și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Garnisiți cu capere, pene de lămâie, pene de roșii prune și măsline coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Prune RoșiiPrune Roșii
Măsline CoapteMăsline Coapte
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista