Flounder cu sos de Scallion Thailandez
Flounder cu sos de Scallion Thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 145 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați morcov, pliculețe de ceai oolong de dimensiuni obișnuite, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Tofu Thailandez cu sos de Curry roșu peste orez de nucă de cocos, Omletă Lao cu mărar, Scallion și Chile thailandeze, și Omletă Lao cu mărar, Scallion și Chile thailandeze.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; lasa sa stea 1 ora.
Rulați fiecare filet de cambulă la modă cu jeleu și puneți-l într-o tigaie mare.
Adăugați ceapă verde, morcov și șalotă în tigaie. Se strecoară amestecul de ceai printr-o sită în tigaie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, neacoperit, 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele, ceapa verde și morcovii din tigaie cu o lingură cu fante și așezați-le pe un platou de servire.
Se servește cu sos de Scallion Thailandez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.