Flounder cu porumb și Tasso Maque Choux ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 286 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,63 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți unt, fileuri john dory, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Flounder cu porumb și Tasso Maque Choux, Cajun Tasso porumb Maque Choux cu creveți la grătar, și Porumb Maque Choux pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia de plăcintă cu o foaie mare de folie, plecândlungi pe 1 parte. Inele Separate de1 felie de șalotă; împrăștiați peste folie. Se acoperă cu 1 lingură de unt, cățel de usturoi feliat, 2 felii de lămâie și 1 felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă Eșalotă
Unt
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Folie De Aluminiu
2
Presărați 1 filetambele părți cu sare și cayenne. Arrangefillet, cu pielea în jos, deasupra condimentelor indish. File de sus cu 2 crenguțe de cimbru. Lingura2 linguri de bere și 1 lingură de vinîn jurul fileului. Fold lung folie overhang overfillet la marginea opusă a foliei, apăsând fileu foilonto. Îndoiți marginea foliei pentru a sigila pe 3 laturi, apoi pliați din nou pentru a sigila dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Condimente
Piper Cayenne Măcinat
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Transferați pachetul pe foaia de copt. Repetațicu condimente și fileuri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Pregătiți grătarul (căldură mare). Aranjapachete, sigilate cu fața în sus, pe grătar. Gătitpână când peștele se simte ușor ferm când este presat,aproximativ 10 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.